قالب های خاص سنگ مصنوعی

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

» روغن کوپایبا

روغن کوپایبا

روغن کوپایبا / موارد استفاده، فواید و موارد منع مصرف


روغن کوپایبا به دلیل خواص ضد درد، ضد التهابی و ضد میکروبی آن در طب سنتی مورد استفاده قرار میگیرد. آیا می خواهید در مورد مزایای آن بیشتر بدانید؟ اگر چنین است، به ادامه مطلب بروید!


روغن کوپایبا چیست؟


Copaiba درختی بومی حوضه آمازون است که می تواند به ارتفاع 20 متر (65 فوت) برسد. این گیاه متعلق به گونه Copaifera officinalis است که برای تولید طبیعی روغن یا رزینی که پس از سوراخ کردن در تنه، وارد کردن لوله، و جریان دادن محتویات استخراج می‌شود، محبوب است .


از زمان های قدیم این روغن برای مصارف دارویی استفاده می شده است، زیرا ساکنان مکان هایی که در آنجا درخت رشد می کند خواص مختلفی به آن نسبت می دهند. اعتقاد بر این است که به تسکین درد، جلوگیری از عفونت و تسریع روند بهبود کمک می کند .


روغن کوپایبا از روغن درختانی به همین نام به دست می آید. از آنجایی که این درختان این روغن را به طور طبیعی تولید می کنند، فرآیند شامل ایجاد برش در تنه، فیلتر کردن محتویات و پردازش تا زمانی که معطر شود، روغن چوبی به دست می آید.


بر اساس داده های تاریخی، اولین افرادی که از مزایای این روغن بهره مند شدند، قبایل ساکن در حوضه آمازون بودند. این شامل کشورهایی مانند برزیل، کلمبیا، پرو و ونزوئلا می شود. این گیاه در قرن هفدهم به دلیل مفید بودن در درمان بیماری های مختلف وارد اروپا شد.


امروزه این روغن در لیست مواد تشکیل دهنده بسیاری از محصولات مراقبت شخصی و مراقبت از پوست گنجانده شده است. به طور مشابه، این روغن هر دو در داروهای طبیعی دارویی مانند دیورتیک ها و داروهای سرفه یافت می شوند .


همچنین روغن کوپایبا از زمان های قدیم برای اهداف آرایشی و دارویی استفاده می شده است.


کاربردها و فواید اصلی روغن کوپایبا


مردم همچنین از این روغن به عنوان یک داروی تقویت کننده قوا استفاده می کردند. در زیر به طور مفصل به بررسی مزایای آن بر اساس علم خواهیم پرداخت.


1. فعالیت ضد التهابی دارد


التهاب مزمن علت بسیاری از بیماری ها است. خوشبختانه، روغن کوپایبا اثرات ضد التهابی دارد.


در مطالعه‌ای بر روی جوندگان مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (MS) ، این ماده به کاهش تولید مولکول‌های مرتبط با التهاب کمک کرد. علاوه بر این، در مهار فعالیت رادیکال های آزاد مرتبط با استرس نیز مفید بود.


به طور مشابه، مطالعه‌ای روی موش‌های مبتلا به ضایعات زبان نشان داد که این روغن به کاهش تعداد سلول‌های ایمنی که باعث التهاب می‌شوند کمک می‌کند.


در نهایت، یک مطالعه بر روی جوندگان مبتلا به کولیت نشان داد که این محصول می‌تواند التهاب را کاهش دهد، اگرچه بر آسیب روده بزرگ تأثیری ندارد. در حال حاضر، مطالعات بیشتری برای تایید این اثرات در انسان مورد نیاز است.


2. فعالیت ضد میکروبی دارد


تحقیقات در مجله بین المللی ترکیب دارویی نشان داد که حتی در غلظت های پایین، روغن کوپایبا می تواند رشد باکتری ها را مهار کند.


در همین حال، مطالعه ای در مجله Open Journal of Dentistry نشان داد که ژل این روغن می تواند با انواع باکتری های استرپتوکوک موجود روی دندان ها مبارزه کند. با این حال، هنوز مطالعات بیشتری برای مستندسازی این ویژگی ها مورد نیاز است.


3. اثر ضد درد دارد


مطالعه ای بر روی درمان های مکمل در عمل بالینی نشان داد که ماساژ با روغن کوپایبا ممکن است در کاهش درد آرتریت موثرتر از ماساژ با روغن نارگیل باشد. همچنین می تواند قدرت و مهارت انگشتان را افزایش دهد.


4. ممکن است به مبارزه با لیشمانیوز کمک کند


لیشمانیوز یک عفونت ناشی از انگل لیشمانیا است که از طریق نیش پشه خاکی فلبوتومین آلوده منتقل می شود. به طور کلی، زمانی که عفونت پوستی باشد، ممکن است ضایعات و زخم ها ایجاد شود.


با این حال، مطالعات روی جوندگان مبتلا به لیشمانیوز جلدی نشان داد که درمان خوراکی و موضعی با روغن کوپایبا به کاهش ضایعات پوستی کمک می‌کند. کارشناسان معتقدند که این روغن ممکن است به غشای سلولی انگل لیشمانیا حمله کند.


5. به درمان پوست مستعد آکنه کمک می کند


این روغن به دلیل خواص ضد التهابی و ضد میکروبی که دارد، به نظر می رسد متحدی در برابر آکنه باشد. در مطالعه‌ای که در مجله Alternative Medicine Reviews منتشر شد ، شرکت‌کنندگان بهبود قابل توجهی را در نواحی آکنه‌ای که با تهیه اسانس کوپایبا 1% درمان شده بودند، نشان دادند.


از سوی دیگر، داده های حکایتی نشان می دهد که به روشن شدن پوست نیز کمک می کند. برای انجام این کار، یک قطره اسانس را به کرم یا تونر صورت اضافه کنید.


6. به مراقبت از سلامت کبد کمک می کند


بر اساس مطالعه ای که در Acta Cirúrgica Brasileira منتشر شده است، روغن کوپایبا ممکن است آسیب کبدی ناشی از مسکن های رایج مانند استامینوفن را کاهش دهد. محققان دریافتند که این اثرات زمانی رخ می دهد که افراد به طور پیشگیرانه از این روغن استفاده کنند. یعنی قبل از تجویز مسکن.


اگر روغن را بعد از مصرف دارو استفاده کنید، اثرات آن مثبت نخواهد بود. برعکس، سطح بیلی روبین در کبد افزایش می یابد. مطالعات بیشتری برای تایید این اثرات مورد نیاز است.


7. به عنوان یک مسکن عمل می کند


یکی از کاربردهای سنتی این محصول طبیعی، کاهش استرس است. خواص تسکین دهنده به آن نسبت داده می شود، به خصوص زمانی که از طریق ماساژ استفاده شود.بنابراین ایده آل برای استراحت پس از یک روز خسته کننده یا قبل از خواب است.

استفاده از این روغن از طریق ماساژ می تواند به کاهش تنش عضلانی کمک کند.


خطرات و اقدامات احتیاطی روغن کوپایبا


کارشناسان روغن کوپایبا را تا زمانی که در دوزهای پایین استفاده شود بی خطر می دانند. مطالعه ای در مجله بین المللی علوم مولکولی نشان داد که قورت دادن مقادیر زیاد می تواند باعث مشکلات گوارشی مانند تهوع، استفراغ و اسهال شود.


همچنین نباید روغن را مستقیما قورت دهید و قبل از مالیدن آن به پوست مراقب باشید. اسانس ها به طور کلی به شکل های بسیار غلیظ هستند، بنابراین لازم است آنها را رقیق کنید.


همچنین توصیه می شود برای واکنش های احتمالی آزمایش شود. برای این کار مقداری روغن رقیق شده را روی ناحیه مشخصی بمالید و بگذارید حداقل 24 ساعت عمل کند. اگر واکنشی نشان نداد، می توانید آن را بی خطر بدانید.


با این حال، اگر از این روغن در جلسات رایحه درمانی استفاده می کنید، باید از مصرف آن در نزدیکی کودکان، حیوانات خانگی یا زنان باردار خودداری کنید، زیرا ممکن است برخی از روغن های ضروری روی آنها تأثیر بگذارد.


در نهایت، کارشناسان معتقدند که لیتیوم ممکن است با copaiba تعامل منفی داشته باشد. بنابراین، مشورت با متخصص برای کسانی که لیتیوم یا سایر داروهای حاوی لیتیوم مصرف می کنند بسیار مهم است.


چگونه می توانم از روغن کوپایبا استفاده کنم؟


در حالت اول میتوانید مقدار خیلی کمی از این روغن را به غذا یا نوشیدنی خود اضافه کنید. آنقدری که طعم غذا و نوشیدنی شما تغییر نکند


در حالت دوم، باید آن را با یک روغن ثابت مانند روغن آووکادو، بادام یا نارگیل مخلوط کنید . به هر 30 گرم روغن ثابت 3 تا 5 قطره اسانس کوپایبا اضافه کنید. می توانید آن را به عنوان کمپرس، ماساژ، کرم یا لوسیون استفاده کنید.


توجه داشته باشید که در حال حاضر، فقط باید به طور موقت از این روغن به عنوان یک متحد برای تسکین برخی علائم جزئی استفاده کنید. این جایگزینی برای درمان های پزشکی نیست و باید با احتیاط از آن استفاده کنید، به خصوص در شرایط خاص مانند بارداری، شیردهی یا هر بیماری از قبل موجود.


ارم بلاگ


امیدوارم از این محتوا استفاده برده باشید
فرم ارسال نظر


مطالب پیشنهادی از سراسر وب




  فروش تجهیزات ویپ   |   ایکس بادی تهرانپارس   |   بلاگسازان   |   مجله چپ چین   |   آزمون نظام مهندسی   |   لیبل رایگان   |   مشاور ایرانی در لندن   |   آموزش تصویری حرکات بدنسازی   |   مجله آشپزی   |   وکیل حقوقی   |   خرید آنتی ویروس   |   خدمات گرافیک و طراحی سایت   |   خرید گونی   |   خرید کتراک  


آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین مطالب مجله


✕ ابزار آلات و رنگ های شمع سازی ابزار آلات و رنگ های شمع سازی مشاهده